Szia! Kint voltam ma reggel olyan 10 -ig.
A csiszolt beton a konyha étkezőben és a mosókonyhában lesz, meg a fenti fürdőben. Speckó felmosó kell hozzá, nem savas. A nappaliban műgyanta padló lesz és a lenti fürdőben is, mert ott meg épített zuhanyzó van és az bírja a vizet.
Igen kaptam ajánlatot szerintem pont arra, de drága volt. Van még mapei mapetop megoldás is, de az is drága.
Haladunk, de kívülről nem látványos. Villanyszerelés majdnem kész, víz, csatorna, fűtés bent van, aljzatok lent megvannak és fent is a fürdőben. Hétfőn indul a gépi vakolás és következő héten szerelik be az ablakokat is. Jövő héten fent is betonoznak vagy vakolnak, még nem tudom![]()
Közben kint az ácsok bádogozzák a fém részét a tetőnek, jön a prefás is és profilozza a lemezt. Vakolják majd kint is a házat és ha bent vannak az ablakok mehet a szigetelés is. A pince le van vakolva, nemsokára jön a Hörmann kapu is de előtte még betesszük a lenti ajtót, hogy zárható legyen a ház. A gépészet ki lesz festve és burkolva, hogy lehessen szerelni tovább a gépészetet, a puffert, a hőszivattyút és a szellőztetőt is már a gép foglalja anyámnál a helyet.![]()
Egy szobát készre akarunk csinálni, mert novemberben jön a kanapé, amit nem tudunk hová tenni már, mindenkinek telepakoltuk már a házát![]()
![]()
![]()
Könyvjelzők